Thin Film Electronics

Keskustelua ulkomaisista osakkeista.

Valvoja: Ram

Re: Thin Film Electronics

ViestiKirjoittaja Guitar83 » 20.11.2018 16:15

Rocco kirjoitti:Ja eikös thinin tarra ollut huomattavasti kestävämpi kuin kilpailijoiden pii pohjaiset. Kulutuskestävyyden luulisi olevan melko olennainen tekijä ajokortissa. Muutenkin hyvä huomata, että käyttökohteita alkaa ilmestyä lisää muualtakin kuin alkoholi pulloista.


Kestävämpi se kyllä on, mutta tagi varmasti sijoittuu kortin sisälle joten hinta (ja suojauksen taso) lienee kuitenkin viime kädessä se ratkaisevin tekijä tagin toimittajaa valitessa.


Pitkästä aikaa kentältä kantautuu kiinnostavia uutisia. Davor Sutija sai CEO:n roolista lähdöt ja tilalle astuu ensi viikolla Kevin Barber.

Sinänsä arvostan Davorin tietotaitoa ja puhelahjoja. Davor osaa toimia hyvin hengennostattajana mutta yksistään sillä ei kovin kauas mennä. Jakkara on keikkunut jo pitkän aikaa ja uskottavuudesta on vain rippeet jäljellä.
Muutama päivä sitten juuri pohdin, että nyt ollaan sinä pisteessä, että EAS-tagien tuotannon täysimittainen käynnistyminen tulee tapahtumaan yli vuoden myöhässä alkuperäisestä aikataulusta ja ihmettelen kyllä jos NFC-tagien tuotantokaan vielä käynnistyy siinä aikataulussa mitä 2018 Q3-raportissa ilmoittiin. Viimeisin päivitys taisi olla, että 2019 Q2 lopulla, joten kaukana ei vuoden mittainen viivästyminen ole siltäkään osin alkuperäisestä arviosta.
Tämän vuoden aikana on tullut ikävänä yllätyksenä mm. case Apple ja kun lupailujen ja viivästymisien päälle tuli uutinen cash break evenin siirtymisestä vuodella, niin monella sijoittajalla on vähintäänkin ymmärrettävästi mennyt kuppi nurin.

Näinköhän on käynyt niin, että lisärahoitusta koskevia uutisia saadaan suht. piakkoin mutta taho joka sitä myöntää on esittänyt yhtenä ehtona toimitusjohtajan vaihdon. Ja johan se alkaa olla aikakin tuulettaa. 8 vuotta on pitkä aika CEO:na.
Nyt puikkoihin astuu mies jonka track recordista löytyy vahva kokemus teknologiateollisuuden parista ja jonkinlaisia merkkejä löytyy myös myös vahvan kasvusuunnan löytämisestä liikevaihtoon ja juuri sitä nyt kaivattaisiin. Aikaisempia Conexant Systems, Skyworks Solutions, PRTM, ACCO ja Synaptics. Lisäksi alkuvuonna Kevin on aloittanut Intevacin hallituksen jäsenenä.

Erittäin mielenkiintoista nähdä mitä jatkossa seuraa. Nähdäänkö vielä isojakin suunnan muutoksia?
  • 0

Avatar
Guitar83
 
Viestit: 104
Liittynyt: 07.11.2015 23:15
Reputation: 6

Edellinen

Paluu Ulkomaiset osakkeet

Paikallaolijat

Rekisteröityneet käyttäjät:
Bing [Bot]
Reputation System ©'