Bittium H1/2016, kysy tj. Hannu Huttuselta

Kysymyksiä yrityksille, vastaukset niihin sekä hyvää keskustelua niiden pohjalta.

Bittium H1/2016, kysy tj. Hannu Huttuselta

ViestiKirjoittaja Kingpin » 08.08.2016 09:28

Osakeareenan väellä on nyt mahdollisuus esittää kysymyksiä Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselle.

Jätäthän kysymyksesi tähän ketjuun 22.8. kello 12:00 mennessä.
Make up your mind and call me then.
Avatar
Kingpin
 
Viestit: 2258
Liittynyt: 10.02.2014 23:11
Reputation: 258

Re: Kysy Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselta

ViestiKirjoittaja JeninLati » 08.08.2016 14:01

- Continental-kaupan jäljellä olevan voiton käyttö? Aiemmin on annettu ymmärtää että käytetään yhtiön kasvuun; voiko tätä avata yhtään tarkemmin?

- USAn FirstNet-hanke: onko Bittium mukana? Missä konsortio(i)ssa? Milloin tästä tullaan kuulemaan tarkemmin?

- ToughPhone: jälleenmyyjiä näyttäisi löytyvän laajalti ympäri Eurooppaa ja muuallakin. Minkä verran kapulaa on mennyt kaupaksi? Mitkä ovat realistiset ja potentiaaliset markkinanäkymät?

- Android-riippuvuus: onko neuvoteltu Jollan Sailfishin käytöstä ToughPhonen käyttiksenä?

- Milloin yhtiö kertoo strategiapäivityksestään?
JeninLati
 
Viestit: 110
Liittynyt: 05.03.2014 19:44
Reputation: 9

Re: Kysy Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselta

ViestiKirjoittaja jockhorror » 08.08.2016 18:32

-Onko ristiriitaa myydä sotatuotteita ja olla myös mukana healthcare bisneksessä? Pitäisikö imagon kannalta jommasta kummasta luopua?
jockhorror
 

Re: Kysy Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselta

ViestiKirjoittaja Vierailijajajaja » 08.08.2016 18:52

Continental-kaupasta tiedotettiin, että se tapahtui hetkessä. Voiko noin iso kauppa tapahtua hetkessä? Onko nyt tapahtumassa sama tilanne, että yrityksestä annetaan ulos tulevaisuuden suunnitelmia, vaikka verhojen takana hirotaan koko yrityksen myyntiä suuremmalle alan toimijalle? Tietäen Huttusen taustan, voisi jopa olettaa että yrityksen myyminen on tavoite.
Vierailijajajaja
 

Re: Kysy Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselta

ViestiKirjoittaja Haja » 08.08.2016 18:54

Mexsat-toimitus. Jos tuotetilauksia saadaan, onko niissä Bittiumin logo vaiko onko kyseessä lisenssitoimitus?
Haja
 

Re: Kysy Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselta

ViestiKirjoittaja Bittibotti » 08.08.2016 18:58

Kun Bittium kaavoittaa epäorgaanista kasvua, onko kyseessä fuusioituminen jonkin toisen toimijan kanssa vai yritysosto? Onko kassaa tarvetta säästää johonkin tulevaisuuden toimitukseen, jossa yritykseltä vaaditaan tiettyjen ehtojen täyttymistä?
Bittibotti
 

Re: Kysy Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselta

ViestiKirjoittaja Micoz » 09.08.2016 08:10

Mexsat-kehitysprojekti kun saadaan onnistuneesti maaliin, niin olisiko mahdollista odottaa jotain vastaavanlaista järjestelmää muihin maihin toteutettavaksi?
Micoz
 
Viestit: 5
Liittynyt: 02.12.2015 15:10
Reputation: 0

Re: Kysy Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselta

ViestiKirjoittaja Terooooo » 09.08.2016 08:17

- Miksei Tough Mobilea saa Suomessa muualta kuin Viestimaan vitriinistä? Luulisi että jos noin hyvä kampe on niin sitä myisi Elisa, DNA jne...

- Oletteko miettineet että kun Eduskunta luopui Windows Phoneista ja kansanedustajilla on ollut monenlaisia urkintaepäilyjä puhelimien kautta (salakuuntelua yms..) niin että myisitte Eduskuntaan nämä Touhg Mobilet käyttöön? Olisi aika näkyvä referenssi.

- Milloin strategiapäivitys?
Terooooo
 

Re: Kysy Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselta

ViestiKirjoittaja lash » 09.08.2016 12:13

- Kuinka paljon kassaa velaton Bittium suunnittelee pitävänsä keskipitkällä aikavälillä?

- Kommenttia hallituksen ja johtoryhmän jäsenten vähäiseen omistajuuteen yhtiöstä, etenkin omilla rahoilla ostettuun?

- Mikä vaikutus Tough Phonen partneribrändäyksellä on Bittiumin laajempaan tunnettuuteen, kun joka maassa puhelinta myydään eri nimellä?

- Aikaisemmassa osavuosikatsauksessa oli maininta "pienestä" TAC-WIN -toimituksesta Aasiaan ja liikevaihto tuolle maantieteelliselle markkinalle tässä samassa katsauksessa oli EUR 30t. Karkeasti arvioituna minkä arvoisia olisivat "keskisuuret" ja "suuret" TAC-WIN -toimitukset ja millaisia jatkopalveluiden tai lisätuotteiden toimituksia niistä on realistisesti odotettavissa.

- Millä aikavälillä 5G:n odotetaan tuovan tuloja Bittiumille ja onko se skaalautuvaa, vai lähinnä kehitystyötä palveluna?

- Kuinka monta tuntia Bittiumin myyntimiehet ovat viettäneet lentokoneessa tämän vuoden aikana viime vuoteen verrattuna?
lash
 
Viestit: 1
Liittynyt: 09.08.2016 10:56
Reputation: 0

Re: Kysy Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselta

ViestiKirjoittaja Pyörät Huutaa » 10.08.2016 14:10

1. Yhtiön tiedotuspolitiikka on erittäin niukkaa piensijoittajille. Ovatko suurin osa sopimuksista salaisia vai onko se tietoinen valinta olla pitämättä melua itsestään?

2. Miten näet visiona Bittiumin 5 vuoden päästä? Mitkä ovat Bittiumin pääliiketoiminta-alueet silloin, mikä on isoin liiketoiminta-alue silloin?
-Defence?
-Public Safety?
-IoT?
-Joku muu?

3. Tough Mobile: Onko Bittiumin tarkoitus jatkaa white-label toimittajana vai tullaanko sitä myymään myös omalla brändillä? Onko maakohtaisilla partnereilla yksinoikeus puhelimen myyntiin siinä maassa vai voiko Bittium myös itse sitä myydä?

4. Tough Mobile: Käsittääkseni Bittiumin tapa suojata puhelin ja tuhota sen sisältö on ainutlaatuinen tällä hetkellä. Onko se patentoitu tai suojattu jotenkin kilpailijoita vastaan? Ovatko Sonim ja Motorola edelleen ainoat saman tason kilpailjat Bittiumin Tough Mobilelle?

5. Tough Mobilea on käsittääkseni lähetetty testattavaksi moneen suuntaan. Mikä on ollut positiivinen palaute ja mitä puhelimessa olisi vielä parannettavaa testien perusteella verrattuna kilpailijoihin?

6. Tough Mobile: Jos puhelin aiheuttaa suurta kysyntää, onko puhelin jatkossa tehty omalla tehtaalla vaiko alihankintana?

7. Isoa kassaa on nyt säästelty noin 12 kk ja strategian päivitys on kestänyt kauan. Koska saamme odottaa päivitystä siihen, Q3 vai Q4 2016?

8. Iso kassa lienee sijoitettuna jollekin korkeakorkoiselle tilille tms. eli yhtiö ja osakkeenomistajat saavat siitä korkotuottoa?

9. Onko uusissa toimitiloissa Oulussa tarkoitus tehdä isompaa tuotantoa vai vain prototyyppejä uusista tuotteista?

10. Jos Mexsat-tuotekehityssopimus jatkuu ja puhelimista tulee lisätilaus, onko ne tarkoitus tehdä itse vai lisensioida valmistus jollekin partnerille?
Millaisia potentiaalisia määriä puhelimia voisi mennä Meksikoon ?

11. Firstnet toimittajavalinnoissa laitetaan painoarvoa myös toimittajan vakavaraisuuteen. Onko tämä yksi syy säästää isoa kassaa?

12. Firstnetissä on myös vaatimus että viranomaiset voivat käyttää omia päätelaitteitaan verkossa (BYOD) . Tuliko tämä yllätyksenä Bittiumille vai onko tähän varauduttu tälläisillä tuotteilla?

13. IoT: Nyt kun kaikki isotkin pelurit tulevat(ja ovat jo) IoT-markkinoille, miten Bittium erottuu heistä ja on kilpailukykyinen jättimäisiä organisaatioita vastaan?
Avatar
Pyörät Huutaa
 
Viestit: 136
Liittynyt: 14.07.2016 14:11
Reputation: 14

Seuraava

Paluu Haastattelut

Paikallaolijat

Rekisteröityneet käyttäjät:
Ei rekisteröityneitä käyttäjiä
cron
Reputation System ©'