Kysy Biohitin toimitusjohtaja Semi Korpelalta (H1 2018)

Kysymyksiä yrityksille, vastaukset niihin sekä hyvää keskustelua niiden pohjalta.

Re: Kysy Biohitin toimitusjohtaja Semi Korpelalta (H1 2018)

ViestiKirjoittaja Osake-Onni » 02.09.2018 23:10

Jos sopii, kyselyn aikaikkunan umpeutuessa annan vielä muutaman lisäkysymyksen (joita ei muilta ole vielä tullut, ainakaan aivan samalla fokuksella).

Lisäkysymys uudesta tupakka-Ace-tutkimuksesta:

Milloin ja keneltä ajatus lisätutkimuksista on tullut? Tarkoitan lähinnä sitä oliko tämä jo suunnitteilla jo firman omien tutkimusten tulosten yhteydessä vai tuliko ajatus esimerkiksi potentiaalisilta markkinointikumppaneilta. Näillä siis voisi kenties olla ehtona sopimukselle kyseinen lisänäyttö hyvine tuloksineen?

Hallitusasiat:

Nykyiset hallitusjäsenet ovat esittäytyneet YK:ssa tuoden esiin, miten voivat kehittää firman toimintoja. Voisiko kiinalaisosapuoli myös esittää, mitä hänen odotetaan tuovan hallitustyössään firman eteen.

Voisiko niiden hallituksenjäsenten osalta, jotka ovat vähintään 2 vuotta istuneet, esittää jotain konkreettista, mitä he ovat saaneet aikaiseksi? (Ei koske HPJ:aa tämä pyyntö.)

Hyvin teoreettinen kysymys osingoista:

Jos osingon maksuun tulee joskus mahdollisuus, onko osingon määrään vaikuttavana tärkeämpää osinkovuoden kassavirta vai tulos (jossa runsaat poistot otettu huomioon)?

Toimitusjohtajan ja muun sisäpiirin vähäinen osakeomistus

Toimitusjohtajan optio-ohjelma olisi sallinut omistaa ”laskennallisesti” ilmaisia osakkeita varsin runsaasti, mutta hän on katsonut parhaakseen pääosan näistäkin myydä pois. Tuleeko piensijoittajan ottaa tämä toimitusjohtajan ja muun JoRyn (oman ja muiden piensijoittajien näkemyksen mukaisesti) SUURI myynti-into ja vähäinen sitoutuminen huomioon arvioidessaan Biohitin nykyarvoa ja tulevaisuuden arvonkehitystä? Jos vastauksesi on ”ei tule ottaa huomioon”, tähän pyydän perusteita, sillä sellaista vastausta ei ole kenenkään puolijärkevän sijoittajan helppoa hyväksyä, siis ilman perusteita.

Kiitokset uudestaan!
Osake-Onni
 

Re: Kysy Biohitin toimitusjohtaja Semi Korpelalta (H1 2018)

ViestiKirjoittaja tunakalastaja1 » 03.09.2018 10:43

Kiitos teille ja Osakeareenalle tästä mahdollisuudesta esittää kysymyksiä!

Hyviä ja joitakin aika tiukkojakin kysymyksiä on jo esitetty, niin aloittaisin vähän kevyemmällä.
Minkälainen purjehduskesä oli, saitteko hyvin "ladattua akkuja" syksyn kiireitä ajatellen? Minkä uskotte olevan loppuvuodesta haastellisimman tehtävän ja mistä odotatte mielenkiintoisinta?

Vähän historiasta, arvioitte aikaisemmin tuloksen kääntyvän positiiviseksi vuonna 2014, mikä silloisessa arviossa meni niin pieleen, että tulos ei ole vieläkään plussalla? Tuliko pelkästään viivytyksiä, vai onko jokin epäonnistunut mistä oletitte tuottoa?

Kerroitte hiljattain tärkeästä Japanin Acetium -patentista, miksi se on niin tärkeä kun ei Japanissa ole jakelijaakaan? Entä Japanin syöpätutkimus, onko käynnissä, missä laajuudessa ja onko mitään arvioita kestosta?

Edellisessä kyselyssä kerroitte mahdollisesta Britannian kamppiksista, kunhan luvat valmistuu, miten asia on edennyt kahdessa vuodessa? Entä Baltian ja Skandinavian kamppikset? Oriolalla oli myös Acetiumin lanseeraus Baltiaan kesken kaksi vuotta sitten, miten se homma etenee?

Kiinan Gastropanelin osalta haluaisin kysyä, että tiedättekö paljonko kuluttaja maksaa testistä ja paljonko valtio korvaa, tyyliin Suomen kelakorvaus?
Vielä Kiinasta, miksi Kiinassa valmistettavassa Gastropanelissa ei ole helicotesti mukana?

Randox on lanseeraamassa Gastropanel testiä, onko lanseeraus jo käynnissä vai milloin ajankohtainen? Missä laajuudessa tämä tulee tapahtumaan?
Dynex systeemit ilmeisesti jo valmistuneet, minkälaisia odotuksia teillä näistä Dynex ja Randox yhteistöistä?

Mukavaa, että viimeisimmässä osavuotiskatsauksessa annoitte arvion tulevasta liikevaihdosta, ennusteenne mukaan alaraja tarkoittaisi, että loppuvuoden liikevaihto pysyisi samana kuin viime vuonna ja ylärajakin tarkoittaisi, että kasvu olisi samaa luokkaa kuin alkuvuodesta. Ettekö siis odota, että esim. uuden imeskelytabletin lanseeraus tai GP pikatestin lanseeraus kasvattaa liikevaihtoa? Valmistuvat rekisteröinnit eivät tuo vielä tänä vuonna liikevaihtoa?

Rekisteröinneistä vielä, Kiinassa useampi tuote odottaa lupia, miten nämä etenee? Entä Venäjän Acetium rekisteröinti?

Genetic-Analysis on hyvin mielenkiintoinen, mikä on Biohitin tämänhetkinen omistusosuus?
Alkuvuodesta Bio-Radin ja Luminexin piti lanseerata dysbiosis -testit, onko teillä tietoa miten nämä edistyy?
Oletteko olleet tyytyväisiä Biohitin dysbiosis -testin myyntiin Suomessa, Italiassa ja Britanniassa? Oletteko tehnyt dysbiosis -testille muita jakelusopimuksia kuin Kiinaan?

Biohitillä monesti hieman niukka tiedotuslinja, miksi? Useat pörssiyhtiöt arvioivat tuotteidensa mahdollisia potentiaaleja, kertovat avoimesti neuvotteluista...

Kiitos ja menestyksekästä loppuvuotta!
tunakalastaja1
 

Re: Kysy Biohitin toimitusjohtaja Semi Korpelalta (H1 2018)

ViestiKirjoittaja miikkanokia » 03.09.2018 12:16

uus nakkikiska jakelijaksi.

"Retail Partner ApS Acetium® imeskelytabletin jakelijaksi Tanskassa ja Ruotsissa

Eikö isoja kiinnosta vai miksi pitää ottaa pieniä jakelijoita? Pienien jakelijoidenne saavutukset olleet aiemmin todella pientä vai mitä mieltä olet?
miikkanokia
 
Viestit: 13
Liittynyt: 22.08.2015 20:25
Reputation: 0

Re: Kysy Biohitin toimitusjohtaja Semi Korpelalta (H1 2018)

ViestiKirjoittaja Timbo » 03.09.2018 13:53

Ja vielä yksi kysymys (jos ei ole vielä kysytty):

- Mikä on arvio, että milloin Hefein uusi tuotantolaitos aloittaa toimintansa?
Timbo
 
Viestit: 172
Liittynyt: 27.02.2014 09:45
Reputation: 1

Re: Kysy Biohitin toimitusjohtaja Semi Korpelalta (H1 2018)

ViestiKirjoittaja Kingpin » 03.09.2018 14:42

Kiitos kysymyksistä kaikille! Kysymykset on lähetetty Biohitille vastattavaksi ja vastaukset julkaistaan täällä arviolta tämän viikon keskiviikkona.
Make up your mind and call me then.
Avatar
Kingpin
 
Viestit: 2258
Liittynyt: 10.02.2014 23:11
Reputation: 258

Re: Kysy Biohitin toimitusjohtaja Semi Korpelalta (H1 2018)

ViestiKirjoittaja Kingpin » 05.09.2018 22:33

Oheisesta .pdf-tiedostosta löytyy vastaukset. Biohitin vastaukset vihreällä yliviivattuna. Kiitos Biohitille ja kyselijöille!
Liitteet
Osakeareenan kysymykset 2.9.2018 final.pdf
Biohit TJ-kyselyn vastaukset
(334.28 KiB) 701 kertaa
Make up your mind and call me then.
Avatar
Kingpin
 
Viestit: 2258
Liittynyt: 10.02.2014 23:11
Reputation: 258

Edellinen

Paluu Haastattelut

Paikallaolijat

Rekisteröityneet käyttäjät:
Bing [Bot], Google [Bot]
cron
Reputation System ©'