Pole Bicycles

Startup-related discussion / Startup-yrityksiin liittyvä keskustelu

Valvoja: Ram

Pole Bicycles

ViestiKirjoittaja Yariko » 13.08.2016 20:57

Tälläseen taas törmäsin tänään iternetin ihmeellisessä maailmassa

Pole Bicycles on suomalainen polkupyöräbrandi, joka on saavuttanut maailmanlaajuista mediahuomiota ja kuluttajien kiinnostusta radikaalilla, uudelleen ajatellulla geometrialla ja jousitusratkaisuilla. Ne tekevät maastopyöräilystä helpompaa, turvallisempaa ja nopeampaa. Tule mukaan Polen kasvupolulle: tarvitsemme rahoitusta tuotannon kasvattamiseen ja investointeihin.

Tule vauhdittamaan kasvuamme. Kymmenen vuoden päästä tavoitteena on olla maailman johtava maastopyöräbrändi. Näin se onnistuu. Pole tarjoaa nyt sijoittajalle vaihtovelkakirjalainan. Lainan kiinteä korko on 5 % ja laina-aika on viisi vuotta. Täysin merkityn 300 000 euron lainan vipuvaikutus yritystuilla ja pankkilainoituksella on 700 000 € yrityksen kehittämiseen.

Tue kotimaista yrittäjyyttä. Sijoita Polen tasaisen tuoton vaihtovelkakirjalainaan.


Youtube - Polen vaihtovelkakirjalaina 2016 esittelyvideo

Pähkinänkuoressa: Yritys hakee lainaa kasvuun. Korko on aika ookoo mikäli lilluu ylimäärästä hilloa tilillä joka pitäis saada tuottamaan ja laina-aika kohtalaisen lyhyt viis vuotta. Laina-ajan jälkeen laina on mahdollista muuttaa yhtiön osakkeiksi mikäli mieli tekee:

Mikäli haluat viiden vuoden kuluttua omistaa Polea, sijoittamasi varat vaihdetaan osakkeiksi 2 000 000€:n valuaatiolla (300 000€:a = 15%:a yrityksen omistuksesta).


Koko Pole Bicyclesin tietopläjäys aiheesta linkin takaa

Allekirjoittaneella ei sitten oo asian kanssa mitään tekemistä, törmäsin somessa ja aattelin ilmotella tännekin kun voi kiinnostuneita löytyä.
"Where you want to be is always in control, never wishing, always trading, and always, first and foremost protecting your ass" -Paul Tudor Jones
Avatar
Yariko
 
Viestit: 164
Liittynyt: 24.02.2014 20:55
Reputation: 6

Paluu Startup Companies / Startup-yritykset

Paikallaolijat

Rekisteröityneet käyttäjät:
Bing [Bot]
Reputation System ©'